Frequently Asked Questions

Het is logisch dat wanneer u geïntereseerd bent in één van onze producten nog vragen heeft. Om u te voorzien van antwoorden hebben wij deze FAQ-pagina voor u opgezet. Hieronder kunt u de antwoorden vinden opde meest gestelde vragen.

 

 1. Welke diensten kan 2D plattegronden voor u verzorgen?

 2. Hoe krijg ik mijn eindprodukt aangeleverd?

 3. Wat moet ik aanleveren om een plattegrond te laten maken?

 4. Hoe werkt het bestelproces?

 5. Wat zijn de kosten van een plattegrond?

 6. Hoe zit het met correcties?

 7. Hoe lang duurt een oplevering van een plattegrond?

 8. Leveren jullie ook Artist Impressions?

 9. Welke rechten zitten er aan een plattegrond?

 10. Hoe zit het met betalingen?

 11. Kan ik reseller worden van jullie produkten?

 

 

1 - Welke diensten kan 2D plattegronden voor u verzorgen?

Wij bieden 1 dienst aan, namelijk: het maken van ingekleurde plattegronden!

2 - Hoe krijg ik mijn eindprodukt aangeleverd?

Ingekleurde plattegronden
U krijgt uw eindprodukt digitaal aangeleverd via de e-mail alszijnde een PDF bestand. Dit bestand is volledig gevectoriseerd, dus altijd de juiste resolutie!

Budget plattegronden
U krijgt uw eindprodukt digitaal aangeleverd via de e-mail alszijnde een PDF bestand. Dit bestand is volledig gevectoriseerd, dus altijd de juiste resolutie! Deze plattegronden hebben een basic pakket aan meubelen, maar zijn uitermate geschikt om een ruimte beter inzichtelijk te maken. Klik hier om het verschil tussen een standaard en een budget 2D plattegrond te zien!


3 - Wat moet ik aanleveren om een plattegrond te laten maken?

U dient de plattegrond digitaal (als PDF op schaal) naar ons toe te sturen. Ook verwachten wij dat er vooraf wordt aangegeven om welke plattegronden het gaat bij een gecombineerde PDF met meerdere woningtypes. Ook dient u bijzonderheden omtrent de aankleding van de plattegrond ALTIJD van tevoren aan ons door te geven!

4 - Hoe werkt het bestelproces?

U kunt ons via de e-mail uw bestanden toesturen. Vermeld ook de bijzonderheden omtrent de aankleding van de plattegronden. Vervolgens krijgt u een bevestigingsmail met een prijsopgave. Wanneer deze akkoord is, beginnen wij met de verwerking van uw plattegronden. Het traject waar u dan in komt te zitten, de zogenoemde workflow, kunt u hier bekijken!

5 - Wat zijn de kosten van een plattegrond?

2D plattegronden (Standaard)
Wij leveren digitale sfeerplattegronden vanaf € 199,00 exclusief BTW. Dit zijn de kosten van 1 woonlaag met een totaaloppervlak van ongeveer 125 m².

2D plattegronden (Budget)
Wij leveren geillustreerde plattegronden vanaf € 149,00 exclusief BTW. Dit zijn de kosten van 1 woonlaag met een totaaloppervlak van ongeveer 125 m².


6 - Hoe zit het met correcties?

Bij ieder plattegrond zit 1 correctieslag van maximaal 15 minuten*. Wij vragen € 25,00 voor iedere extra correctieslag wat daarna komt. Ervaring wijst uit dat onze plattegronden veelal direct goed bevonden worden of dat er hier en daar een kleine aanpassing nodig is.

Daarom is het verstandig om altijd vooraf bijzonderheden omtrent de aankleding bij ons aan te geven!

* Exclusief bouwtechnische aanpasingen!

7 - Hoe lang duurt een oplevering van een plattegrond?

Het is mogelijk een plattegrond binnen 24 uur aan te leveren! Dit is natuurlijk ook afhankelijk het aantal plattegronden wat er gemaakt moet worden, de terugkoppeling uwerzijds en onze eigen planning. Wanneer u een plattegrond bij ons aanlevert, wordt de verwachte oplevertijd eveneens meegenomen.

8 - Leveren jullie ook Artist Impressions?

Nee, 2D Plattegronden heeft zich gespecialiseerd in het maken van ingekleurde plattegronden!

9 - Welke rechten zitten er aan een plattegrond?

U heeft de volledige rechten over de plattegronden, op het moment dat u de facturen heeft voldaan. Deze zijn vrij voor elk doeleinde te gebruiken.

2D plattegronden behoudt wel het recht om de gemaakte plattegronden te mogen gebruiken voor eigen gebruik en marketingdoeleinden.

10 - Hoe zit het met betalingen?

Bedrijven
Bedrijven die hun KvK nummer aan ons bekend maken krijgen bij de oplevering van de opdracht hun factuur. Deze dient 2 weken na factuurdatum voldaan te worden.

Particulieren
Wij werken uitsluitend voor bedrijven!

11 - Kan ik reseller worden van jullie produkten?


Jazeker!! Wanneer u denkt dat u half-jaarlijks meer dan 30 plattegronden af zal nemen kunnen wij u een aantrekkelijk pakket aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie!© 2Dplattegronden.nl • Since 2009